Meghosszabbításra került a DIPLOMAMENTŐ PROGRAM!

2015. Január 12.

Meghosszabbításra került a DIPLOMAMENTŐ PROGRAM!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a februári képzésekre újra lehet jelentkezni 2015. január 12-től.
-->
-->

Márciustól azok számára is indítanak képzéseket, akiknek magasabb óraszám szükséges a sikeres nyelvvizsga letételéhez. Ezen képzések részleteiről és a feltételekről a következő hetekben nyújtanak tájékoztatást az OFATÁR honlapján, az OFATÁR-ban regisztrált felhasználóknak pedig e-mailben is.

Kérjük, hogy a Pályázati felhívást, valamint a Támogatási szerződés tervezetét alaposan tanulmányozzák át a képzésre történő jelentkezés előtt!
--> Megtett nyilatkozatait (Saját adatok / Nyilatkozatok menüben) mindenképp ellenőrizze, mert valótlan nyilatkozattétel esetén kizárásra kerül a programból!
--> Ha még nem tette meg, akkor a szükséges dokumentumok feltöltése után a Képzéskereső menüben fogja látni az aktuálisan indítandó képzéseket, amely menüpont a fent megadott időponttól lesz látható! A képzés sorának elején található négyzetbe való kattintás, majd a Részletek gomb megnyomása után láthatja a képzésre vonatkozó összes információt. Kérjük, hogy ezt mindenképp nézze át a jelentkezést megelőzően!
--> Sikeres jelentkezést követően a kiválasztott képzés megjelenik a Képzéseim menüben. A jelentkezési határidő lejárta után értesítést kap a szintfelmérő időpontjáról és helyszínéről, amelyről azonban előzetesen is tájékozódhat a képzésre történő jelentkezés előtt (Részletek / Információs adatok). Eredményesen teljesített szintfelmérő nélkül a programban nem vehet részt.
-->
--> Kérdéseiket, észrevételeiket a diplomamento@ofa.hu e-mail címre várják, az OFATÁR rendszerrel kapcsolatos problémákat pedig továbbra is a helpdesk@ofa.hu címen jelezhetik.

                                                           Tisztelettel:

                                                                                              dr. Kiss Melinda

                                                                                              járási hivatalvezető