Szent László Alapszolgáltatási Központ

A szociális teendők ellátása érdekében jött létre az ún. Alapszolgáltatási Központ. Ezen intézmény keretein belül az időseknek és a rászorulóknak biztosítanak napi egyszeri meleg étkeztetést, házi segítségnyújtást, falu- illetve tanyagondnoki szolgáltatást, idősek egész napi ellátását, bentlakásos idősek otthonát. Mindemellett családsegítő szakszolgálattal is rendelkezünk, valamint ezen intézmény keretein belül kapott helyet a gyermekjóléti szolgálat is.

6133. Jászszentlászló, Hunyadi u 2.

Péntek Rita intézményvezető
06-30/718-9696
06 77/787-011 Péntek Rita Intézményvezető, Tanács Ilona adminisztrátor
06 77/787-065 Idősek nappali ellátása
alapszolgaltatas@jaszszentlaszlo.hu
szentlaszloalapszolg.hu
Facebook


Élelmezési Konyha

Étkeztetésünk az Élelmezési Konyhánknak köszönhetően kimagasló minőségű. Több települést is innen látunk el és a speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni, ugyanis 6 féle diétás étrendet is készítünk.

6133. Jászszentlászló, Vörösmarty u. 1.

Balázs-Tóth Emma élelmezésvezető
06-30/718-9698
konyha@jaszszentlaszlo.hu
Facebook

Községi Könyvtár

Művelődési és ismeretszerzési lehetőséget nyújt a Községi Könyvtárunk, ahol a közel 15.000 könyv mellett folyóiratok is kölcsönözhetők, és 6 számítógépet biztosítanak internetezés céljára. A Könyvtárközi Szolgáltatásnak köszönhetően szinte bármilyen könyv vagy folyóirat igényelhető, és ezáltal kölcsönözhető. Kulturális programokat is szerveznek a lakosság részére.  

6133. Jászszentlászló, Kossuth L. u. 7.

Vámos Katinka könyvtáros
06-30/718-9694
konyvtar@jaszszentlaszlo.hu
Facebook

Könyvtárhasználati szabályzat Letöltés


 Arany János Közösségi Színtér

A község legnagyobb befogadóképességű közösségi színtere, ahol ünnepségeknek, családi- és baráti találkozóknak, tanfolyamoknak, táncesteknek és akár hétköznapi csoportpróbáknak is helyet tudunk adni. A rendezvényekhez hangosítást, kivetítést, étkezésekhez teljes felszerelést ajánlunk, amit helyi lakosoknak és vállalkozóknak kedvezményes áron kínálunk. Galériánkban egymást váltják a különböző témájú időszaki kiállítások, bemutatva Jászszentlászló és környéke amatőr alkotóit. Térjen be hozzánk nyitvatartási időben, vagy jöjjön el valamelyik rendezvényünkre! Ezekről részleteket a községben kihelyezett plakátjainkon, vagy elektronikus elérhetőségeinken talál!

6133. Jászszentlászló, Kossuth L. u. 7.

Patyiné Fődi Szilvia közművelődési szakember
06-30/718-9695
muvhaz@jaszszentlaszlo.hu
Facebook
   


Szent László Óvoda és Bölcsőde

Hagyományőrző Óvodánk az elmúlt évek során számos díjat nyert a kiváló pedagógusoknak, a magas szintű oktatásnak és fejlesztésnek, valamint annak köszönhetően, hogy fő hitvallásuk a hagyományőrzés, melyenk szellemében nevelik a gyermekeket. Az Óvoda - Bölcsődével is rendelkezik, amit kevés településen tudtak megoldani. A gyermekek egész napos felügyelete és ellátása megoldott, mely nagymértékben megkönnyíti a családok mindennapjait.

6133. Jászszentlászló, Kossuth u. 8.

Vighné Nyikos Tünde Csilla intézményvezető
06-30/718-9693
06 77/787-061 Vighné Nyikos Tünde Csilla Intézményvezető
06 77/787-068

ovoda@jaszszentlaszlo.hu
jaszszentlaszloiovoda.hu
Facebook