Pályázati Hírek - Tanyafejlesztés

2015. Július 03.

Tisztelt Térségi Vállalkozók!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy július hónapban újra megjelenik a Tanyafejlesztési pályázat.
-->

--> Támogatható tevékenységek:
-->

- a támogatás segítségével be lehet szerezni a termékek előállításához szükséges eszközöket, gépeket, fel lehet újítani a lakó- és gazdálkodó épületeket, bővíteni lehet az állatállományt, szaporítóanyagokat vagy vagyonbiztonsági eszközöket lehet vásárolni.
--> - a támogatás felhasználható az egészséges ivóvíz biztosításához szükséges eszközök beszerzésére, egyedi szennyvízkezelési, energiahatékonysági beruházásokhoz.
--> - az igényelhető támogatás 3 millió forint, a támogatási intenzitás 75 százalék, a fiatal gazdálkodóknál 90 százalék
-->

és
--> - tanyagazdaságok indításához 3 millió forintos támogatást lehet kérni 75 százalékos, a fiatal gazdálkodóknál 90 százalékos támogatottság mellett.
-->
--> valamint
--> - villamos energiával nem rendelkező tanyák esetében – ahol a villamosenergia-ellátás közösségi megoldása nem lehetséges – 10 millió forintos egyedi támogatásra lehet pályázni 100 százalékos támogatottság mellett.
-->

-->

--> Mivel a pályázatokat 2015.július 15-én be kell adni, mert gyorsan ki fognak merülni a rendelkezésre álló támogatási források, pályázati szándékuk esetén kérem legkésőbb jövő hét csütörtökig (azaz 2015. július 9-ig) legyenek szívesek jelzéssel lenni felénk, az alábbi elérhetőségeken:

-->
A Dél-alföldi Térségfejlesztő Kft. megbízásából Üdvözlettel,
Besze Tamás Levente
Tel.: + 36 20 545 8687
Email: besze.tamas@t-online.hu