ORSZÁGOS REZSINULLÁZÓ PROGRAM!

2017. Május 26.

ORSZÁGOS REZSINULLÁZÓ PROGRAM!

KOMPLEX ENERGETIKAI ÉS FINANSZÍROZÁSI PROGRAM

MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTÉS - PÁLYÁZAT-, ÉS BERUHÁZÁS LEBONYOLÍTÁS GÖRDÜLÉKENYEN

Tisztelt Nagy András!

Köszönjük, hogy az Országos REZSINULLÁZÓ Program  megismerésére szán most néhány percet.

2017-ben itt az alkalom, hogy az energiaköltségek helyett értéknövelő energetikai beruházást valósítson meg, mellyel havi azonnali megtakarítást érhet el.  Miért? 2020-ig, az energiahatékonyságot növelő beruházásokra országosan, közel 258 milliárd forint uniós támogatás  áll rendelkezésre. A támogatásoknak köszönhetően magánszemélyként  és vállalkozásként  is érdemes olyan energetikai beruházást megvalósítani, mellyel akár 0-ra redukálhatja jövőbeni energiaköltségeit.

A REZSINULLÁZÓ, mint Független Szakmai Szervezet  segítséget nyújt  az érdeklődőknek, hogy egy ilyen fontos döntés előtt a szükséges információk birtokában, ne menjen el a kedvező lehetőségek mellett.

BEMUTATKOZÁS - HOGYAN MŰKÖDÜNK?

Az Országos Rezsinullázó Program  (ORP) egyik alapvető feladatának tekinti  az energiatudatos gondolkodásmód  és a megújuló energiaforrásokon alapuló technológiák  széles körű népszerűsítését. Tudjuk, hogy az átállási folyamat megállíthatatlan, de nem mindegy, hogy azt mennyire sikerül megkönnyíteni azoknak, akik a folyamatot most fogják elkezdeni. Ezt a célt szolgálja az ORP!

Gondoljon bele mit jelente az Ön számára, ha a következő években már nem kellene fizetnie az energiáért! Ha ingyen energiából fűtene-hűtene, fedezné teljes energia,- és hőigényét!  A támogatások által Önnél maradt összeget fordíthatja majd bármi másra  mely érdekeit szolgálja.

Mi kell hozzá?  Megfelelő eszközök, amit most akár uniós támogatással is megvásárolhat.

REZSINULLÁZÓ  Országos Szervezet független szakértőként  eddig több 100 energetikai projektet készített elő műszakilag, több milliárd értékben sikerült támogatáshoz juttatni ügyfeleinket és sokak megbíztak minket a projekt fizikai megvalósulása közbeni teljes koordinációval. Tudjuk, hogyan lehet gördülékeny egy komplex energetikai projekt megvalósítás és azt is, mire érdemes figyelni már a tervezés pillanatában. Minősített kivitelezők, közvetlen gyártói árkedvezmények és garanciák a Rezsinullázó Ügyfeleknek!

A programba bevont műszaki fejlesztő-szakértők, energetikai szakmérnökök, gépésztervezők egy csapatban dolgoznak  a pályázati és finanszírozási szakértőkkel. Ennek eredményeként a folyamat gördülékenyen halad  és a forrásbevonás nem ütközik akadályba,  hiszen már a tervezéskor figyelembe vesszük a pályázati elvárásokat és összefésüljük azt  a projektgazda lehetőségeivel.

Az általunk előkészített, korszerű technológián alapuló energetikai beruházások által azonnali megtakarítás érhető el. Győződjön meg róla!

ORSZÁGOSAN ELÉRHETŐ UNIÓS TÁMOGATÁSOK

  • VÁLLALKOZÁSOK  részére közel 100 milliárdos kombinált forrású  nyitott pályázat, mely 10% önerő biztosítása mellett vissza nem térítendő és 2%-os kölcsönt nyújt az energetikai korszerűsítést tervező cégek számára.

További részleteket a pályázatról IDE KATTINTVA ÉR EL!

  • VÁLLALKOZÁSOK   részére értékesítési célú energiatermeléshez, napelemes rendszerek kiépítése által, 0%-os kamatmentes uniós forrású vissza térítendő támogatás - KKV Energia HItel.

További részleteket az Energia Hitelről IDE KATTINTVA ÉR EL!

  • MAGÁNSZEMÉLYEK, TÁRSASHÁZAK és LAKÁSSZÖVETKEZETEK   115 milliárd  értékű uniós forrásból biztosított 0%-os kamatmentes kölcsönből  valósíthatják meg energetikai projektjüket, mely maximum 7 vagy 10 millió forint ingatlanonként. Ez a program 2017. április 24-től indult.

További részleteket a támogatásról  IDE KATTINTVA ÉR EL!

  • ÖNKORMÁNYZATOK  akár 100% támogatással  is megvalósíthatják az általuk fenntartott intézmények energetikai célú korszerűsítését, sőt egy új finanszírozási konstrukció által arra is lesz lehetőség, hogy a vidékies települések önkormányzatai és a külterületi tanyás ingatlan tulajdonosok együttműködése  által valósuljanak meg infrastrukturális fejlesztések.

FONTOS PÁLYÁZATI HÁTTÉRINFORMÁCIÓK

Az uniós támogatások igényléséhez a legtöbb esetben 10% önerőre van szükség. Önerőnek számít  és elszámolható költség is egyben az energetikai projektek műszaki előkészítésével  járó mérnöki munka. 2017-ben már nem kérdés, a jövő fenntarthatósága függ  attól, milyen mértékben hasznosítjuk a megújuló energiaforrások  (pl. nap - szél - levegő) adta lehetőségeket. EU-s irányelvek  szerint, az előzetes energetikai számítások  által ki kell mutatni az energetikai beruházások által elért CO2 kibocsátás csökkenés  arányát. A 2014-2020 -as uniós ciklusról mondható el elsőként, hogy már a technológia is alkalmas a rezsinullázásra  és még többnyire rendelkezésre áll vissza nem térítendő támogatás is.

Műszaki előkészítés nélkül azonban esélye sincs a támogatási kérelmek benyújtására.

HOGYAN MŰKÖDIK?

"A - Z" -ig, teljes körű lebonyolítás:

  1. Műszaki előkészítés:  Rezsinullázó Megvalósítási Tanulmány  (RMT) önerőként elszámolható, a pályázatok / hitelkérelem benyújtásához kötelező! Összehangolt szakértői munka eredménye, mely a pályázatokhoz szükséges kötelező dokumentumokon túl, a kivitelezéshez szükséges alapvető engedélyeket és információkat tartalmazza. Célunk a költséghatékony működés, a legnagyobb energiamegtakarítás.
  2. Segítünk a finanszírozásban, engedélyeztetésben:  sikerdíjas pályázatírás, hitelkérelem elkészítés benyújtás.
  3. Leszervezzük a teljes kivitelezést:  a legjobb megújuló energiaforrással kombinált technológiát visszük az Ön otthonába, vagy céges ingatlanjába.
  4. Közvetlen gyártói garanciák, gyártói árkedvezmények  a REZSINULLÁZÓ Program ügyfeleinek.

HOGYAN KEZDHETI EL A FOLYAMATOT?

RMT megrendelést követően  előzetes helyszíni műszaki felméréssel  indítjuk a folyamatot. Ezután rezsinullázó szempontrendszer  szerint olyan műszaki koncepciót  dolgozunk ki, mely a lehetőség szerinti legnagyobb energia megtakarítást  eredményezi. Az RMT összeállításánál figyelembe vesszük az uniós pályázati rendszer elvárásait,  így az ennek megfelelő műszaki tartalom használható a 2020-ig tartó uniós  ENERGIAHATÉKONYSÁGI PÁLYÁZATOK összeállításánálAz energetikai pályázatokon kívüli lehetőségeket is megismeretetjük Önnel, hogy teljes képet lásson a céjainak leginkább megfelelő támogatási lehetőségekkel kapcsolatban.

MIÉRT OLYAN FONTOS AZ RMT?

Az RMT tartalmazza  a szükséges energetikai szakmérnök általi tanúsításokat, kidolgozott műszaki leírást, gépészeti kapcsolási rajzot, árazott költségvetést,  a napelemes rendszer kialakításához szükséges engedélyezési eljárásban  való közreműködést (HMKE igénybejelentő), azaz STARTRA KÉSZ állapotba  kerül az energiaköltségek elleni harcban, amiből biztosan győztesként kerül ki szakértőink segítségével.

REZSINULLÁZÓ MEGVALÓSÍTÁSI TANULMÁNY (RMT) tartalma nélkülözhetetlen dokumentum  az energetikai pályázatok benyújtásához, vagy akár az azonnali kivitelezés megkezdéséhez. Egy több milliós beruházás megkezdése előtt,  megalapozott szakmai tudás által, előre kell látnia mit érdemes megvalósítani  az adott ingatlan költséghatékony működése érdekében. 

Számoljunk együtt, Ön mennyit spórolna meg, ha rezsinullázó gépészeti rendszert használna mostantól!?

Minden RMT szolgáltatást megrendelt ügyfelünk részére kivitelezés esetén, a szükséges eszközök beszerzését, közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően az átlagos piaci áraknál olcsóbbá tettük.

Célunk, hogy minél előbb közelebb kerüljön a teljes energiafüggetlenséghez. Miért is fizetne az energiáért, ha az a megfelelő eszközök alkalmazásával ingyenesen a rendelkezésére állhat?  A döntés az Ön kezében van, mi pedig szakértőink által segítünk a megfelelő döntés meghozatalában. A REZSINULLÁZÓ PROGRAMOT a hazai ügyféligények szerint állítottuk össze, melyben magasan képzett energetikai, gépész és műszaki szakértők dolgozzák ki  energiafelhasználási szokásainak és pénzügyi lehetőségeinek leginkább megfelelő gépészeti rendszerét a megújuló energiaforrásokon alapuló technológiák kombinálásával, ráadásul jóval a mérnöki óradíjak alatt!

Egy vállalkozó és egy magánszemély ügyfelünk példáján keresztül szeretnénk Önnel  láttatni, milyen eredmény érhető el a rezsinullázó technológia alkalmazásával.

ALAP ADATOK

CÉGES INGATLAN VENDÉGLÁTÓEGYSÉG (600m2)

   MAGÁNCÉLÚ INGATLAN     CSALÁDI HÁZ (120m2)

1 éves gázfogyasztás

25.000 m3 – 3.250.000 Ft.

3.500 m3 - 450.000 Ft.

1 éves villanyfogyasztás

90.000 kWh  - 3.420.000 Ft.

7.800 kWh - 300.000 Ft.

20 év energiaköltsége  (jelen díjakkal számolva)

133.400.000 Ft = 555.833 Ft/hó

18.750.000 Ft = 62.500 Ft/hó

Tervezett komplex energiasemlegesítő gépészeti rendszer összköltsége

57 millió Ft.

6 millió Ft.

Finanszírozás

10% önerő: 5.7 millió Ft.+ max.45% vissza nem térítendő támogatás: 25.650.000 Ft  + 2%-os kamattámogatott kölcsön: 214.178 Ft/hó.

     10% önerő: 600.000 Ft.+ 90% 0%-os kamatmentes hitel max.20 éves futamidővel: 22.500 Ft/hó.

Azonnali havi megtakarítás

- 341.655 Ft !

- 40.000 Ft !

Ügyfeleink a kivitelezés megkezdése előtt segítségünkkel már minden szükséges információval rendelkeztek, hogy döntést hozzanak azt illetően, milyen műszaki megoldást érdemes alkalmazni és tisztában legyen annak költségeivel is.

ELŐNYÖK

  1. AZONNALI MEGTAKARÍTÁS:  havi kiadás jóval kedvezőbb lett, olcsóbb fenntartás, működési költségek csökkentése. Több pénz marad a kasszában havonta.
  2. AZ INGATLAN ÉRTÉKE NÖVEKEDETT:  megújult, szebb és komfortosabb ingatlan, mely eladhatóbb, vagy nagyobb profitot eredményez bérbeadás esetén. Ha éppen Ön a bérlő, megállapodás szerint a felújítási költség "lelakható".
  3. ÉRTÉKÁLLÓSÁG:  a támogatott kölcsön lejárata után pl. a napelemes rendszer még 10-15 évig gyártói garanciavállalás mellett működik.
  4. ADÓALAPCSÖKKENTÉS:  az új adójogszabályok értelmében az energetikai beruházások költségei kedvezően hatnak az adófizetésre.
  5. TETTÜNK VALAMIT A KÖRNYEZETÜNK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN!

A rezsiköltségek helyett saját forrás bevonásával is érdemesebb átállni  a megújuló energiaforrások felhasználására! Támogatással együtt elmondható, "Ez már hab a tortán!"

Az energetikai célú beruházásokat támogató pályázati forrásokra rendkívül nagy az igény.  NE VÁRJON TOVÁBB,  most érdemes tovább lépnie a rezsinullázás irányába. Döntést hozni egy ilyen kérdésben úgy érdemes, ha azt megfelelő szakértői tudás segítségével hozza meg.

Tekintse meg a lenti linken elérhető részletesebb ajánlatunkat és garanciáinkat!

" A technológia már készen áll, és Ön?"

Amennyiben Ön olyan ingatlannal rendelkezik, melynek energia költségei meghaladják az évi 500.000 forintot, a REZSINULLÁZÓ PROGRAMOT Önnek találtuk ki!

ÉRDEKLIK A RÉSZLETEK?

AJÁNLATUNK MEGTEKINTÉSE ITT!

REFERENCIÁK

 Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
--> Az Ön tanácsadója:

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Üdvözlettel,

Rubi Consulting Cégcsoport.
--> HU-1082 Budapest, Nap utca 6. /BROSS Irodaház/
--> Tel/fax: +36 (1) 791 8882
--> Mobil: +36 (30) 898 0999
--> E-mail: office@rubiconsulting.hu

www.rezsinullazo.hu