Versennyel emlékeztek Győrök Imre bácsira

2019. Június 19.

Június elsején 14. alkalommal szervezte meg a Jászszentlászlói Spotegyesület, a Jászszentlászló Kupa „Győrök Imre” Rádiótávírász Emlékversenyt, ahová Jászszentlászlóról, Szegedről, Kiskunfélegyházáról, Monorról, Dunaharasztiról, Szekszárdról és Ceglédről is érkeztek versenyzők.

 A helyi Arany János Közösségi Színtérben mesterük emlékére 2006 óta szerveznek versenyzéssel egybekötött összejöveteleket, ahová több sportegyesület tagjai is neveznek. A főszervező a JESE szakosztályvezetőjeként Provics Ferenc, akitől megtudtuk, hogy a csapatverseny mellett női és férfi egyéni kategóriákban is osztanak érmeket és kupákat a szervezők.

Idén női kategóriában a Ceglédi Rádiós Sport Egyesület versenyzője Kiss Andrea győzedelmeskedett, a Jászszentlászlói SE legjobb női versenyzője Marton Erzsébet volt, aki 2. helyezést ért el. A férfi kategóriát a Szekszárdi Rádióklub versenyzője Weisz László nyerte, 2. és 3. helyen a Jászszentlászlói SE két versenyzője, Marton Sándor és Provics Ferenc végzett.

Csapatban a Jászszentlászlói SE hozta el a győztesnek járó kupát.

 A szervezők köszönetet mondanak a Fókusz Takarékszövetkezetnek (díjak), a Jászszentlászlói Sportegyesületnek (különdíjak), Nagy András polgármester úrnak (vendéglátás), Bozóki Szilviának (helyszín biztosítása) valamint a Magyar Rádióamatőr Szövetségnek (érmek, oklevelek) támogatásukért.