Jászszentlászló Polgármesteri Hivatal részére

2019. November 19.

Jászszentlászló Polgármesteri Hivatal részére

 
Tisztelt Polgármester úr,
 
A Horvátországi Magyar Református Keresztyén Egyház Szuperintendense és a Szentlászlói Református Egyházközség nevében szeretném mindannyiunk köszönetét kifejezni azért, hogy elfogadták meghívásunkat és ellátogattak településünkre és gyülekezetünkbe, a horvátországi Szentlászló református templomának újjáépítése alkalmával tervezett ünnepségünkre 2019. október 31-dikén.

 

Köszönjük, hogy időt és fáradságot nem kímélve sok kilométert tettek meg azért, hogy találkozzanak híveinkkel és azokkal, akikkel együttműködve számos évvel ezelőtt azért dolgoztunk köreinkben, hogy településünk felépülhessen, és egy háborús, nehéz élet időszakot követően minél többen élhessenek rendezett körülmények között a szülőföldjükön. Szentlászló az itt élő embereknek ugyanolyan fontos, mint otthona bárkinek, akárhol is született és él. Szentlászló nekünk az otthonunk, és örömmel látjuk, hogy Önök is tudják és érzik ezt, mert Önöknek is ugyanígy fontos Jászszentlászló, szolgálati területük, az Önök otthona.

-->
Hálásak vagyunk Istennek, hogy ezen a napon érezhettük áldását, megőrizte barátainkat épségben és biztonságban az úton jövet és menet.
Kérjük, hogy szeretettel gondoljanak ránk, imádságos szívvel emlékezzenek együttlétünkre és látogassanak meg bennünket szeretteikkel, testvéreikkel együtt, amikor csak tehetik. 

-->
Internetes híradásainkban folyamatosan követhetik a gyülekezeteinkben és egyházunkban megvalósuló és tervezett eseményeket. 
Örömmel hallunk és olvasunk mi is az Önök életében fontos alkalmakról, örömökről, és ezért kérjük, hogy tartsuk a kapcsolatot, hogy együtt tudjunk örülni és szükség esetén is imádkozni Atyánkhoz a Krisztusban.

-->
Még egyszer nagyon köszönjük a látogatásukat. Elöljáróiknak, a képviselő testület tagjainak és településük polgárainak, kedves ismerőseinknek és gyülekezeteik tagjainak, presbitereknek és gondnok testvéreknek kérjük, hogy adják át szeretetteljes üdvözletünket,

-->
áldással, békességgel,

-->
Erdős János
zst. titkár,
HMRKE

-->
Facebook: Horvátországi reformátusok