Mi a fene az a BitCoin?

2022. Május 17.

A címe: "Mi a fene az a BitCoin?"
Meghívó
2009.01.03-án született meg egy technológia, melyet ma mindenki csak BitCoin-ként ismer. De mi is ez valójában?

Sokan, sokféleképpen beszélnek róla, de az egyik magyarázat bonyolultabb, mint a másik. Érthetetlen kifejezések és szakszavak hangzanak el, és még a számítástechnikai ismeretekkel rendelkezőnek is sokszor "kínai" mindaz, amit hall, nem hogy annak, akik csupán felhasználói szinten használja az internetet.

Vendégünk lesz egy olyan szakember, aki már ötödik éve foglalkozik a kripto-technológiával és érthetően, szakkifejezések nélkül is tud beszélni róla, olyan módon, hogy megértésünk legyen nem csak arról, hogy mi is az a bitcoin, hanem annak a működéséről, szerepéről, és főleg a használatának előnyeiről is.

Beszél majd nekünk a fejlesztési irányokról, a már ma is használatban lévő eszközökről, és főleg arról, hogy miért is lesz ez a jövő technológiája, ami miatt elkerülhetetlen lesz a használata. Jelenleg a pénzügyi világot átalakítja át, ez pedig egy olyan terület, ami mindenkit érint. Nem lehet e téren tájékozatlan. Most itt egy nagyon jó alkalom arra, hogy megtudja: "Mi a fene az a bitcoin."

Jöjjön el 2022. május 26-án 16 órakor a könyvtárba, hozza el a családját, barátait, ismerőseit, hogy Ők is hallják, és így fel tudnak készülni a jövőre.

aláírás
Köszönettel

Bátka László